Vajda: Novak Pronalazi Motivaciju U Treningu | SPORT KLUB Tenis

Datum objavljivanja: 17. Stu 2020.
"Pre svega, veoma sam zadovoljan što je Novak završio na mestu broj jedan ovu sezonu. Zbog toga smo u Londonu u boljoj poziciji, nema toliko pritiska na ovom turniru. Novak će morati da stvori pritisak kako bi ostao fokusiran", kaže Vajda i dodaje:
"Zadovoljan sam prvim mečom, bio je koncentrisan i dobro balansiran, završio je meč na sjajan način. Kontrolisao je igru sve vreme i dobro je kombinovao udarce".
Đokovićev trener naglašava da je zadovoljan zbog toga što je Novak i dalje motivisan.
"Imamo sreće da Novak pronalazi motivaciju u našem procesu, u treninzima. Uvek je posvećen - formula je ista, ali trudimo se da budemo kreativni. Uvek dobro trenira, kondiciono se spremi na pravi način. Mentalno je opušten, ali sa druge strane uvek prisutan na terenu, što najviše želimo", zaključuje Vajda.
Da biste gledali SVE kanale SPORT KLUBA na svim uređajima (TV, PC, mobilni telefon, tablet...) potrebni su vam samo internet i EON aplikacija (www.eon.tv).
➜ Vesti i informacije pratite na Sport Klub sajtu: goo.gl/F8xhUR

👉 Pratite Sport Klub na društvenim mrežama:
▶ Facebook: goo.gl/rujxyB
📷 Instagram: goo.gl/fjzJpp
⌨ Twitter: goo.gl/1DTJQW
🎧 Mixcloud: goo.gl/tw6tCe
🔔 Sport Klub Sajt: goo.gl/F8xhURF8xhUR
#sportklub
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
⏩ Svako postavljanje video materijala (klipova, stream-ova...) bićemo prinuđeni da prijavimo HRdown administratorima. To može rezultovati i trajnim gašenjem Vašeg kanala od strane HRdown-a ili tužbe od strane United Media Production d.o.o. Beograd.⏪

Komentari

  • Dobar tim💪👍👌

  • A tu je i tvoj drugi trener ivanišević divni ljudi jet si ih ti odabrao veliki pozdrav

  • Nole imaš najdivnijeg trenera koji sa tobom prolazi radost kada pobeđujš tugu kada gubiš i sreću jer si najbolji na svetu pozdrav