Mozzart Piramida Radosti #19: Sejo opravio Šalke, Evropa plače za Džekom

Datum objavljivanja: 11. Sij 2021.
Mozzart Piramida Radosti #19: Sejo opravio Šalke, Evropa plače za Džekom
U ovonedeljnoj Mozzart Piramidi radosti više smo se posvetili drugim evropskim ligama, pošto je Premijer liga za vikend bila na pauzi.
Na Ostrvu se igrao FA kup, viđen je izuzetno loš nivo fudbala, a brojni timovi su na teren izašli samo sa ciljem da izgube. Bavili smo se tužnom pričom o tom takmičenju i njegovoj izvesnoj sudbini u narednim godinama.
Više smo pričali o Seriji A i Bundesligi, nismo zapostavili La Ligu, a pozabavili smo se i Ligom 1, ali i holandskim prvenstvom. Posebne teme bile su nam Sead Kolašinac i Edin Džeko, a ove nedelje je bilo prostora za još neke i te kako zanimljive.
O svemu tome razgovarali su Vladimir Novaković, Ivan Lončarević i Darko Plavšić.
Uživajte u novoj Mozzart Piramidi radosti!

Intro muzika: Prljave Sestre - Oni ili ti (2020, Najgore tek dolazi).
#piramidaradosti #mozzartbet #infinityligthouse

Komentari

  • U komentarima meca Juventus-Milan, niko nije spomenuo da je Milan igrao bez pola ekipe nikakva paznja i dalje se ne pridaje Milanu, svaka emisija Vam se svodi Milan =Zlatan a niko ne spominje ostale igrace(Zlatan je igrao 6 utakmica u prvenstvu) Zasto neko ne spomene Kjaera koji je prvi igrac u istoriji uzeo svaki duel Ronaldu i jos par igraca vresnih pomena, samo Zlatan a Zlatan ne igra kao i to da je Milan protiv Juventusa bio blago receno upolovacen !!!"Juventus rutinski" ok jaci je juventus ali niko da kaze da je Milan tu utakmicu igrao bez 4 prvotimaca a o klupi da ne pricam !!!

  • Kada ce sajt proraditi ? !

  • SK najbolja televizija.

  • Bravo ljudi, ovo je milina sludati.