Kako Je Nadal Uspeo Da Osvoji Ovaj Poen | SPORT KLUB TENIS

Datum objavljivanja: 17. Stu 2020.
Rafael Nadal i Dominik Tim odigrali su nekoliko fantastičnih poena u Londonu, Tim je na kraju pobedio, ali Nadal je osvojio ovaj poen, jedan od najlepših.

Da biste gledali SVE kanale SPORT KLUBA na svim uređajima (TV, PC, mobilni telefon, tablet...) potrebni su vam samo internet i EON aplikacija (www.eon.tv).
➜ Vesti i informacije pratite na Sport Klub sajtu: goo.gl/F8xhUR

👉 Pratite Sport Klub na društvenim mrežama:
▶ Facebook: goo.gl/rujxyB
📷 Instagram: goo.gl/fjzJpp
⌨ Twitter: goo.gl/1DTJQW
🎧 Mixcloud: goo.gl/tw6tCe
🔔 Sport Klub Sajt: goo.gl/F8xhURF8xhUR
#sportklub
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
⏩ Svako postavljanje video materijala (klipova, stream-ova...) bićemo prinuđeni da prijavimo HRdown administratorima. To može rezultovati i trajnim gašenjem Vašeg kanala od strane HRdown-a ili tužbe od strane United Media Production d.o.o. Beograd.⏪

Komentari

 • BIlo gde van sljake Nadal ima velikih problema.To ce jednog dana da mu bude veliki minus u GOAT debati.Jednostavno nema sirinu Djokovica i Federera. Ovaj turnir na primer, Nadal nije nikad osvojio.Takodje postoje i Mastersi iz serije 1000 koje isto nije osvojio - Majami i Pariz.

  • @Karlo Marić Ozbiljan minus za Nadala jer Djokovic je uspeo da osvoji svih 14 velikih turnira (4 Grand Slama, ATP Finale i 9 Mastersa).Cak ni Federer nije uspeo svih 14 da osvoji.

  • @Milos Tomic paaa

  • @Karlo Marić Ali Nadal nije osvojio sve Masterse i ATP Finale dok Djokovic jeste.Ovaj turnir u Londonu je Djokovic osvojio 5 puta.Svaki Masters je osvojio barem po dva puta.

  • Milose,Djokovic ima samo dvije pobjede više od Nadala u međusobnim dvobojima tako da se to još može promijeniti! Djokovic drži nedjelje na broju 1 pod kontrolom i Nadal drži Grand Slamove.

  • @Dane Avramovic Neko izmedju Nadala i Djokovica ce jednog dana da se smatra GOAT-om.Nadal je stigao Federera po broju GS titula, a Djokovic ce u martu da prestigne Federera po broju nedelja na celu ATP liste. Problem za Nadala je sto od 20 GS titula cak 13 su Roland Garros.Isto nije osvojio sve Masterse a nije ni ATP Finale.To su ozbiljni minusi. Nadal vodi u medjusobnim duelima protiv Federera, medjutim Djokovic vodi 29-27 protiv Nadala.

 • Sjajan meč. Ovo je Nadalov maksimum u dvorani i rijetko ko može da mu parira izuzev Novaka i Rodžera. Thiem je bio perfektan! Sjajan meč, sjajan turnir.

  • @dandi d Je li moguće da si ovo napisao!? Nije ni čudo kakav je ovaj svijet kad po njemu hodaju ljudi kao ti!

  • Pa ko ce mu parirati nece sara erani tupane